LELKIZŐ

„Egyhamar nem fogsz szabadulni tőle” – Nagy bajban van a zsarolója miatt Gáspár Evelin?

Gáspár Evelin sírva beszélt arról, hogy volt barátja életveszélyesen megfenyegette őt és a családját. De más is kiderült a férfiról...
  • Szerző: ripost

Amint a is beszámolt róla, Gáspár Evelin teljesen kikészült, zokogva nyilatkozott a Mokkában az exéről, aki most azért áll bosszút rajta, mert januárban 1 év együttlét után szakított vele. Győzike idősebbik lányának meztelen fotóit árulja, és privát beszélgetéseket is megosztott a Facebook-oldalán. Majd életveszélyesen megfenyegette őt és a családját is, ezután Evelin feljelentést tett a rendőrségen.

Gáspár Evelint zsarolja az exe

Gáspár Evelin nagy bajban van? (Fotó: Instagram)

Evelin a történtekről az Instagram-oldalán is beszámolt, ahol leírta, hogy nemrég az autója szélvédőjét betörve találta, arra utalva, hogy ebben is a volt barátja keze lehet benne.

A -nak viszont a bejegyzés alatt tűnt fel egy érdekes és egyben rémisztő hozzászólás. Nagy bajban van Evelin?

Egy nő azt írja, hogy nem érti, Evelin hogyan volt képes kapcsolatban lenni egy olyan pasassal, akit igencsak megelőz a „jó hírneve”.

„Sajnos nem hallgattam a környezetemre. Sajnos voltam olyan naiv, hogy azt hittem, hogy meg tudom változtatni és megszerettem őt. Aztán a szerelem elvakít. Drága tanulópénz, most már fizetem rendesen” – válaszolta Evelin.

„Egyhamar nem fogsz szabadulni tőle az biztos. Már nem te vagy az első lány, még ahhoz képest veled szépen bánt, ha csak a szélvédődet verte be” – tette még hozzá a kommentelő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?