LELKIZŐ

Ganxsta Zolee szakított a szerelmével, teljesen összeomlott

Padlóra került a zord külsejû, de érző szívû rapper. Vajon van esély a békülésre?
  • Szerző: Doris

Árulkodó bejegyzésekkel van tele Ganxsta Zolee Instagram-oldala! Úgy tűnik, a rapper teljesen összeomlott, zavaros bejegyzései pedig segélykiáltások a külvilág felé. Minden jel arra mutat, hogy Ganxsta szakított a kedvesével, akivel tavaly márciusban jött össze.

"Megint felpukkant a keverékem. Még mindig nem tökéletes a módszer. Semmi gond. Kezdem elölről. Újra és újra. Újra és újra"

- így szólt az első árulkodó bejegyzés, amit a zord külsejű, de érző szívű rapper szerdán tett közzé, és amit néhány órával később egy újabb, kissé zavaros poszt követett:

"Vissza a laborba. Ez már majdnem jó volt. De még felrobbant ez is. Semmi gond. Újra és újra. Újra és újra."

Ehhez már rengeteg aggódó komment érkezett. Minden rajongó és ismerős tudni akarta, vajon mi történhetett ilyen váratlanul Zolival. A rapper azonban még ezután sem hagyta abba a panaszáradatot. Legfrissebb bejegyzésében már egyértelműen utalt arra, hogy a szerelemben csalódott óriásit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a názáreti (@zanazoltan) által megosztott bejegyzés,

"Ahogy haverom mondaná: nem kell innod és cigizned ahhoz, hogy tönkretedd magad. Egyszerűen csak legyél szerelmes" - írta a kiábrándult zenész.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a názáreti (@zanazoltan) által megosztott bejegyzés,

A barátok jogosan aggódnak, Ganxstának ugyanis már volt egy összeomlása 2016-ban. Akkor fiatal szerelme, Petra hagyta el, amitől a rapper annyira kiborult, hogy egyik budapesti koncertjét félbe kellett szakítani. A %% természetesen megkereste Zolee-t is, ám lapzártánkig nem sikerült elérni. Egy bennfentestől viszont megtudtuk, hogy a hír sajnos igaz.

Valóban így történt, Zolee már nincs együtt a szerelmével

- mondta a %%-nak a neve elhallgatását kérő informátor.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?