LELKIZŐ

Ganxsta és Kis Grófo is egy tündérre vár - VIDEÓ

Korda György, Curtis sőt még az idei nyár bulibárója sem zavarná el a jótündért, ha kérhetnének tőle valamit. Õszintén feleltek a sztárok, hogy mi is a legnagyobb kívánságuk. Megmutatták emberi arcukat.

Még a sokszor irigyelt sztárok sem kaptak meg mindent az élettől, így nem meglepő, hogy ők sem mondanának nemet, ha eléjük állna a jótündér és lehetne hozzá egy kívánságuk.

Majka legjobb haverja, az  újpesti rapper Curtis elhunyt édesapjával szeretne legalább még egyszer találkozni, Gangsta Zolee viszont csak egy zsák pénzt szeretne. Talán így szeretné végre lerendezni komoly banki adósságát?
A szomorú szamuráj, vagyis Kozsó persze most sem bírta ki csöpögés nélkül, és most is az igaz szerelemről kezdett beszélni kameránk előtt.  Pedig nem is olyan régen még szakítani akartak...
Radics Gigi és a Korda házaspár leginkább egészséget kívánna. Mondjuk Gyuri bácsinál ez teljesen érthető kérés. A Bulibáró, vagyis Kis Grofó és Kállay-Saunders András viszont inkább karrierje további alakulását támogattatná meg egy mesebeli jótevővel. Nézd csak!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?