LELKIZŐ

Galambos Lajos is megszólalt a Gesztesi-botrányról: Én másként kezelném ezt az ügyet

A trombitaművész szerint Molnár Anikó nem tett semmi rosszat, a család viszont kissé túlreagálja a helyzetet.
  • Szerző: ripost

Galambos Lajos is ellmondta a véleményét a Molnár Anikó-Gesztesi botrány kapcsán. A trombitaművész gyerekkora óta ápolt barátságot a januárban elhunyt színésszel, ám legnagyobb fájdalmára Gesztesi Károly halála után a színész családja elfordult tőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek ellenére szeretne velük kibékülni, de úgy véli, Molnár Anikó nem csinált semmi rosszat, amikor átrendezte a sírt és kidobálta onnan a feleslegesnek vélt holmikat.

Fotó: TV2

„Nem akarok semmit üzenni a családnak... Annyit tudnék mondani, hogy én másként kezelném ezt az ügyet. Anikó azt tette, amit érzett. Miért, neki nincs ehhez joga? Ez egy zarándokhely, ide mások is mennek, Chaplin sírját is látogatják. Anikó úgy érezte, hogy ezzel a tettével méltóbbá teszi az emlékhelyet” – mondta el a Tények Plusznak Lajcsi, aki szerint a család nem gondozza megfelelően a színészlegenda emlékét, mert elzárkóznak a nyilvánosság elől.

„Karcsit családapaként és volt férjként kezelik. Karcsi közszereplő volt, ezt tessék tudomásul venni! Karcsi élete nem zárul le a temetésnél és annál, hogy nem engednek be oda idegeneket. Karcsi szellemi öröksége folytatódik!” – jelentette ki a trombitaművész, aki az kéri a családtagoktól, hogy segítsenek a rajongóknak feldolgozni kedvencük elvesztését.

És ezeket olvastad már?