LELKIZŐ

Fura dolog derült ki a magyar sztár búcsúztatóján: Hova tűnt a végrendelet?

Némedi Mari hatalmas örökséget hagyott maga után, hiszen ingatlanvagyona sok milliót ér. Többen úgy tudják, hogy a színésznőnek volt végrendelete, de az egyszerûen eltûnt szilasligeti házából.
  • Szerző: Buster

Mint ismeretes, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Némedi Mari színésznő rokonai titkolják barátai elől, mikor és hol vesznek végső búcsút tőle. Ezért tegnap este a barátok abban a templomban tartottak gyászmisét emlékére, ahová ő is járt, ha lelki megnyugvást keresett.

A mise végén a hozzá közelállók hosszan beszélgettek, és eközben meglepő információk hangzottak el a színésznő végakaratával kapcsolatban. Azoknak, akik közel álltak hozzá, évek óta gyakran beszélt arról, hogyan járjanak el, ha vele történne valami.

Mari, sokat betegeskedett és készült a halálra, még akkor is, ha barátai mindig mosolyogva csitították. Pontosan tudta, hogyan akarta szétosztani tetemes ingatlanvagyonát, és erről végrendeletet is készített.

A dokumentum azonban alig egy nappal a halála után szőrén-szálán eltűnt abból a házból, ahol élt.  Azok, akiknek a színésznő megmutatta végakaratát, állítják, hogy éppen vér szerinti rokonai nem voltak megemlítve. Ezen persze nem is csodálkoztak, hiszen Mari számtalanszor elmondta, nincs jóban a családtagjaival, akik nem csak beteg édesanyjukkal hagyták őt magára évekkel ezelőtt, de őt sem látogatták, csak miután hírét vették, hogy kritikusra fordult az állapota.

A színésznő éppen ezért döntött úgy, hogy ingatlanjait azokra hagyja, akik mindig mellette voltak, és elfogadták feltétel nélküli szeretetét.

 

Közzétette: Mari Némedi – 2016. március 2.

Az érintettek nem beszélnek. Nem akarnak konfliktust,ráadásul ők voltak a legjobban meglepve, amikor értesültek róla, hogy barátjuk a végakaratában kiket nevezett meg örököseiként. Mari  gyakran hangoztatta nagyobb társaságban is, hogy kire mit hagy, de valójában senki sem vette komolyan szavait. Egyszerűen betudták bohém, néha túlzó természetének. Egyiküknek azonban a színésznő azt is megemlítette, hogy beszélt ügyvédjével így könnyen lehet, hogy utolsó kívánságát hitelesíttette is. Sokan meglepő fordulatra számítanak az örökséggel kapcsolatosan...

Abban minden közeli barátja biztos, hogy a Megasztárban megismert, és azóta nemet váltott Szecsődi Kariról gondoskodni akart. Lányaként szerette a fiatal énekest, akit így is emlegetett.

Kari nem nyilatkozik, hallani sem akar a kialakult bonyolult helyzetről. Egyszerűen gyászolni szeretne, hiszen elvesztette azt a nőt, aki korán elhunyt édesanyját igyekezett pótolni az életében.

És ezeket olvastad már?