LELKIZŐ

Friss hírek Sas József állapotáról, hosszú út vezet a gyógyuláshoz sztrókja után

A humoristát még hónapokig nem engedik haza, és mire megerősödik, az otthonát is át kell alakítani.
  • Szerző: Ripost

Lassan gyógyul Sas József. Még több hónap, mire a humorista hazatérhet az ország egyik legjobb rehabilitációs intézetéből, de azt is komoly feltételekhez kötik. Az otthonukat átrendezik, hogy megfeleljen az előírásoknak, ráadásul a feleségének be kell szereznie egy speciális ágyat is.

"A sztrók nemcsak a legveszélyesebb betegség, de a gyógyuláshoz is a legnagyobb türelemre van szükség. A kezdeti nagy ijedtség már elmúlt, az orvosok szerint a férjem jó ütemben gyógyul ahhoz képest, hogy két hónap telt el, de még erősíteni kell az izmait, hogy önállóan tudjon mozogni" – mondta a Blikknek a humorista felesége, Zsuzsa asszony, aki mindennap meglátogatja a férjét, akivel késő délutánig együtt vannak. 

A népszerű humorista nagyon elfoglalt a gyógyulása közben is, reggeli után már kezdődnek a kezelések, gyógytorna, fizikoterápia, mindent megkap, ami felerősíti annyira, hogy hazatérhessen.

"Az utógondozáshoz be kell szerezni még pár dolgot, például egy speciális ágyat, aminek elektromosan mozgatható a támlája" – mondta a Jászai Mari-díjas színész-rendező felesége. Egy ilyen ágy több százezer forintba kerül, de a család természetesen minden szükséges dolgot beszerez, amellyel segíthetik a humorista gyógyulását. Mire a színész hazakerül, tökéletes környezet várja majd otthon, a szerető családja mellett. 

Sas ennek megfelelően szorgalmasan végzi a rehabilitációval járó feladatokat, nagyon igyekszik, bízik a felépülésében. A jókedvét sem veszítette el, mostanság már felpezsdült a társasági élet is a kórteremben, a családtagokon kívül kollégái is rendszeresen látogatják a humoristát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?