LELKIZŐ

Szakításról énekel legújabb dalában Freddie

A népszerű énekes legújabb dala olyan szakításokról szól, amelyek békében és barátságban értek véget.
címkék:
  • Szerző: ripost

A szakítás sosem egyszerű, de szépen is el lehet válni társunktól – mutatja be legújabb klipjében Freddie. A jellegzetesen erős hangú énekes Fúj minket a szél című dala arról szól, hogy mi is játszódik le egy férfi fejében egy kapcsolat lezárása után, és hogyan éli meg ezt a nehéz időszakot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Szakítások esetében általában a női szemszöget szokták láttatni a filmekben, videókban, így arra gondoltunk, hogy írunk egy olyan dalt, és készítünk hozzá egy videót, amiben a férfiak nézőpontjából láthatóak az események. Természetesen a szöveget olyan kapcsolatok ihlették, amelyek nem háborúval értek véget. A Fúj minket a szél a szép emlékek felelevenítéséről, az elengedés folyamatáról, a gyűlölet nélküli visszatekintésről íródott. Meg akartuk mutatni, hogy milyen az, amikor igenis a férfinak is fáj a szakítás, de a végén mégis csak a jóra emlékezünk” – mesélte Freddie.

A képi anyagot Indián rendezte, akivel a zenész már korábban is dolgozott együtt Csodák és a Már nem számít című slágerei kapcsán.

A kisfilmben három szereplő kapcsolat utáni érzelmi hullámvasútját láthatjuk, és persze magát az énekest is, aki bombasztikusan néz ki az új frizurájával.

címkék:
És ezeket olvastad már?