LELKIZŐ

Fordulat Pécsi Ildikó életében: ezt közölte vele az orvos

Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos hazamehetett a kórházból, az orvosok jó híreket közöltek velük.
  • Szerző: Ripost

Végre jó hírek Pécsi Ildikó férjéről! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő párja, Szűcs Lajos hosszas kórházi kezelés után ismét hazatérhetett, hogy otthon gyógyuljon tovább.

„Édesjólajosom megint itthon van. Szerencsére most nagyon jól van, megint van ereje. Még a kertben is dolgozik egy picit, tesz-vesz, ami fantasztikus haladás” – újságolta a Blikknek a színésznő. „Az elmúlt időszakban sokat volt Lajosom kórházban, de úgy tűnik, tényleg minden a legjobban alakul. Úgy volt, hogy újabb műtétek várnak rá, de azt mondta az orvos, nincs rájuk szükség, nem kell operálni. Hát lehet ennél jobb hírt kapni? Ha tudjuk, élvezzük a jó időt a kertben, amikor szépen süt a nap, nem kívánhatunk ennél többet.”

Az olimpiai bajnok labdarúgónál korábban vastagbélrákot diagnosztizáltak. Több mint egy évet töltött kórházban, ahol a felesége mindennap látogatta. Miután kiengedték, elesett otthon, s eltört a combcsontja, ám ebből is felépült, ami boldogsággal tölti el a színésznőt.

„Nagyon vigyázok a papára, nehogy újra baj történjen. Tényleg csak annyi és olyan munkát engedek neki, amiben tudom, hogy nem sérülhet meg. Az egyik nap elballagott már a boltba is kenyérért. Ám inkább csak beszélgetünk, nosztalgiázunk, van min. Tervezem, hogy önéletrajzi könyvet írok, a háromnegyede már meg is van. A végét a legnehezebb megírni, főleg, hogy ki tudja, mit hoz még a jövő, de reméljük, csak jót. A kötet elkészítéséhez sok régi emléket idézünk fel Édesjólajosommal, és vannak nagy nevetések, édes könnycseppek is” – árulta el a Blikknek Pécsi Ildikó.

Sajnos, nemcsak a szép emlékek ríkatják meg a színésznőt és a férjét, hanem a fájó pillanatok is. Idősebb unokájuk, Csabi ugyanis a törvényes végzés ellenére sem hagyja el azt a budai házat, ahol a színésznő fia, Csaba és volt felesége, Pártos Csilla élt együtt.

„Én már nem is tudok erre mit mondani. Csak a törvény és a bíróság tud itt majd rendet tenni, de már belefáradtunk ebbe. Lehet, meg sem érjük, hogy ez az ügy lezáruljon, pedig jó lenne minél hamarabb elrendezni mindent” – mondta szomorúan a színésznő.