LELKIZŐ

Folyamatosan romlik Pécsi Ildikó állapota, fél, hogy bele is hal

Az évek óta húzódó pereskedés és az, hogy a saját unokája is megtagadta, teljesen kiborította a színésznőt.
  • Szerző: Ripost

Több mint 200 millió forinton marakodik Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla. A két asszonynak éveken keresztül legendásan jó volt a viszonya egymással, most viszont, úgy tűnik, pont az egymástól kapott pofonok teszik tönkre az életüket

Pécsi Ildikóét legalábbis biztosan, hiszen nemrég tudta meg, hogy Csilla rokontartási eljárást indított ellene, így már ő is hivatalosan része a fia és volt menye között folyó pernek.

"Nem vagyok jól, egy kicsit sem. Nagyon régen nem tudtam örülni semminek. Itt a szép kertünk, a házunk, amiért megdolgoztunk. Mi nem loptunk soha. Ötven éve élünk együtt Szűcs Lajossal, de még soha nem voltak olyan szomorú napjaink, mint mostanában."

Az ő egészségét is nagyon megviseli ez az ügy, és az enyémet is. Szó szerint egyre rosszabbul vagyunk.

"Eljött az idő, hogy engem személyesen, mint Pécsi Ildikót, megszólítottak, ugyanis ellenem is per indul rokontartás miatt" - mesélte bánatosan a színésznő a Borsnak

A legszörnyűbb mégis az, hogy Ildikó és férje, Lajos, tehetetlennek érzik magukat: napról napra romlik az egészségi állapotuk, és a Kossuth-díjas színésznő sajnos már a legrosszabbra is felkészült.

"Még álljuk a sarat, de nem tudom, hogy meddig leszünk képesek elviselni ezt a szívtelen és méltatlan helyzetet. Félek, hogy mi lesz a vége, és csak remélni tudom, hogy megérem a márciust, amikor elkezdődik a per. Nagyon komolyan aggódom, hogy nem fogjuk tudni végigcsinálni."

A kijelentése nem is meglepő, hiszen egy ilyen per évekig is elhúzódhat, ami azt jelenti, hogy az is kérdéses, eljön-e valaha az az idő, amikor a színésznő és férje boldogan élhetik a nyugdíjas éveiket.

És ezeket olvastad már?