LELKIZŐ

Fodor Zsóka tragédiája: sorra veszíti el a barátait

A színésznő próbál mindent megtenni, hogy védje magát a koronavírustól, de aggasztja, hogy több szerettét is elveszítette.
  • Szerző: ripost

Sokakhoz hasonlóan Fodor Zsóka is nehezen viseli a koronavírus-járvány második hullámát. A színésznő úgy érzi, egyre kevésbé bírja már a szigorításokat, örülne, ha az élete visszaállhatna a régi kerékvágásba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Egyre rosszabbul viselem a pandémiás időszakot, mert most már nem csak az anyagiak hiányoznak, hanem hogy visszakapjam a régi életemet. Szeretnék újra utazni, vagy a barátaimmal félelem nélkül találkozni. Napról napra jobban zavar a maszk, jó lenne, ha végre ez is lekerülhetne rólunk, mert nem tudok szemüveget használni mellette mivel az bepárásodik. Hiába tart be minden szabályt az ember, rettegéssé vált az életem. Nem lehet száz százalékosan megóvni magunkat, csak próbálkozhatunk„ – mondta el az AC Newsnak a színésznő, aki igyekszik minél kevesebbszer kimozdulni otthonról.

Zsóka nagy fájdalma, hogy a közelmúltban több szerettét is elveszítette.

„Drága Benkő Laci, akivel kilenc éves kora óta egy házban lakom, barátok vagyunk, és nagyon szeretem őt és a feleségét is, elment. Három hete találkoztam vele utoljára, nem gondoltam volna, hogy az lesz az utolsó. De nem ő az egyetlen, mert a szomszédom, aki egy nagyon jó fogorvos, ő is meghalt. Sőt az utóbbi napokban számos tragédia történt, amelyekből többen a koronavírus miatt távoztak” – fogalmazott a portálnak.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?