LELKIZŐ

Flipper Öcsit máig siratja volt felesége: döbbenet, amit az énekesről mesélt

Az énekesnő első felesége, Szilágyi Marianna szemébe a mai napig könnyek szöknek, amikor eszébe jut nagy szerelme, Flipper Öcsi...
  • Szerző: Ripost

Ha rá gondolok, először a mosolya jut eszembe, aztán az illata! Õ tanított meg főzni, együtt ástuk a kertet, neveltük a kutyust, mint a gyerekünket. A nyakában ülve, permetezővel festettük a ház falát… Csupa boldog és szép emléket őrzök róla” – sóhajtja Flipper Öcsi első felesége, Szilágyi Marianna. „1985-ben ismerkedtünk meg, négy év múlva vett feleségül, és már tizennyolc éve, hogy elváltunk. Elképesztő volt megélni szinte gyereklányként, ahogy falkában üldözik a szerelmükkel a lányok. Nem a koncertekről beszélek, azt feldolgoztam, elfogadtam, valahol még büszke is voltam rá, de a magánéletben is akadtak olyan események, amit a józan eszem, az erkölcsöm már nem tudott elviselni feleségként.”

Marianna úgy meséli, nehezen kezelte azokat a szituációkat, amelyekben természetesen és szemérmetlenül ajánlották fel magukat a lányok Öcsinek. Ráadásul – pechére – a zenész könnyen szerelmesedő típus volt, ami lassan teljesen felőrölte a kapcsolatukat, amit a nő évekig próbált megmenteni.

„Amikor eljöttem tőle, voltak már előjelek, de mindenkinek van rossz időszaka, azt hittem, helyrejön. Ám neki nem volt olyan kapaszkodója, nem volt olyan erő, ami kimozdíthatta volna. Menthetetlen volt, mert nem tudta magáról, hogy beteg. Nem is értette, miért próbálunk neki segíteni” – árulta el a Blikknek Marianna.

És ezeket olvastad már?