LELKIZŐ

Felfoghatatlan tragédia, megszólaltak a magyar szépségkirálynő barátai

A 35 éves szépségkirálynő halálhírét férje jelentette be.
  • Szerző: bdf

Koller Kata szervezete végleg feladta a harcot a gyilkos kór ellen. Az egykori Miss Hungary-győztes 2014-ben jelentette be, hogy beteg. Akkor áttétei miatt az orvosok is lemondtak róla, de ő nem adta fel a küzdelmet és a végsőkig harcolt.

2016-ban azonban felcsillant a remény: életmódot váltott, kísérleti kezeléseken vett részt, az utolsó három vizsgálata pedig negatív eredményt hozott. A betegsége azonban kiújult...

Répás Lajos, a Miss Hungary szervezője megtörten nyilatkozott a tragédiáról.

"Sajnos, elvesztettük. Nagyon nehéz erről beszélni. Egy igazi csoda volt, amellett, hogy elképesztően gyönyörű volt, több nyelven beszélt és fantasztikusan táncolt. Nagyon sajnálom a férjét. Egy csoda volt a kapcsolatuk, neki most borzasztó nehéz lehet. Nagyon sok szépségkirálynőt ismertem, de csak Katáék esküvőjére mentem el.

Nem minden királynőmért sírnék, de érte igen

 - mondta könnyeivel küszködve Répás.

Kasuba L. Szilárddal együtt vezették a 2016-os szépségversenyt, ő összetört a halálhír miatt.

"Amikor meghallottam, lefagytam. Benne van a száma a telefonomban, és nem hiszem el, hogy többé nem hívhatom fel. A legkedvesebb ember volt, akit ismertem, az egész lényéből áradt a pozitív energia. Az az elképesztő, hogy amikor utoljára találkoztunk 2016-ban, úgy tűnt, jobban van, azt hittem, az ő útja már csak a boldogság felé haladhat" – mondta a műsorvezető.

Kocsis Korinnát villámcsapásként érte a hír.

"Az utóbbi időben nem találkoztunk, és azt láttam a közösségi oldalain, hogy utazik, és hogy minden rendben. Villámcsapásként ért a hír, felfoghatatlan, hogy nincs többé" – mondta a Blikknek szomorúan a szépségkirálynő.

És ezeket olvastad már?