LELKIZŐ

Fájó titkokat árult el családjáról a TV2 új sztárja

A 37 éves Sztárban Sztár leszek! versenyző mindent megtesz, hogy megnyerje a játékot, mert családjának nagy szüksége van a pénzre.
  • Szerző: Ripost

Pokoli éven van túl a Sztárban Sztár leszek! versenyzője. A 37 éves Sebestyén Katja, aki örök vidámságával varázsolta el mesterét, a 31 éves Tóth Gabit, kis híján mindkét szülőjét elvesztette. Édesapja két szívrohamot és vérmérgezést kapott, amputálni kellett a lábát, míg édesanyja testében daganatot találtak. A körülményekhez képest ugyan mind a ketten jól vannak, de a családi kassza kiürült, Katja szülei és ő is kölcsönöket vettek fel, így hatalmas szükségük van a show tízmillió forintos főnyereményére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Elmondani nem tudom, milyen volt megélni ezt az egészet” – mondta a Blikknek Katja, aki nehezen szánta rá magát, hogy elmesélje szenvedéseiket, nem szeretné ugyanis, ha az emberek sajnálnák.

Mint mondja, az egész családja igazi küzdőkből áll, pedig a sors mindent megtett az utóbbi hónapokban, hogy megtörje őket.

„Tavaly októberben kezdődött, amikor apukám vérmérgezés miatt került életveszélybe. Kiderült, bokától le kell vágni a lábát, de közben a fertőzés elérte a szívét, kapott két szívrohamot, így mire eljött az operáció ideje, már térdből kellett amputálni” – sorolta az énekesnő.

Mire a család feleszmélt volna, újabb döbbenetes diagnózis érkezett.

„Kiderült, hogy van egy négykilós daganat anyukám petefészkén. Őt decemberben műtötték, nyolc kemót kapott, majd egy tüdőembóliát, amely szintén végzetes lehetett volna. Hála istennek nem lett! Nekünk ugyanis az a fontos, hogy pozitívan álljunk az élethez, mert csak akkor tud mindenki meggyógyulni!” – magyarázta a fődíjra hajtó Katja, hiszen a 10 millió forint megkönnyítené a család életét.

„Ez a műsor az én varázskastélyom, ahova egy kicsit elmenekülhetek a mindennapok problémái elől. Jó lenne nyerni, mert kifizethetném a szüleim kölcsönét, vennék apukámnak egy autót és a házat is akadálymentesíteném” – vallott vágyairól a versenyző.

És ezeket olvastad már?