LELKIZŐ

Fájdalmas vallomás, nem keresi az unokája Pásztor Erzsit!

A Kossuth-díjas színésznő a lányával és a leányunokájával is nagyon jóban van, ám a húszéves Aronnal meglepő módon nincs semmilyen kapcsolata.
  • Szerző: ripost

Nagy szívfájdalma van Pásztor Erzsinek! A Kossuth-díjas színésznőnek kitűnő a viszonya Olaszországban élő lányával, Henivel és 26 éves lányunokájával, Juliával. 

A nagy távolság ellenére tartják is egymással a kapcsolatot, a színésznőnek viszont van egy olyan családtagja, aki egyáltalán nem törekszik arra, hogy jóban legyen vele.

"Julia imád utazni, de azért mindig szakít időt arra, hogy meglátogasson, és gyakran felhív telefonon is. Imád Magyarországon lenni, 15 éves koráig minden nyarat nálam töltött. Nagyon érdeklik a gyökerei, és ha itthon van, mindig eljön megnézni a színházban. Büszke arra, hogy a nagymamája ismert színésznő.

Aaronnal sajnos nem ilyen a viszonyunk, mondhatni nincs is kapcsolat köztünk.

Az a baj, hogy nem tud magyarul, így mikor nálam van, csak nézünk egymásra. Nem is nagyon érdeklik a magyar dolgok, ha itt van, csak unatkozik. Jó ha három-négy évente eljön hozzám egy pár napra. A lányom Juliával otthon volt, őt tanítgatta a nyelvünkre, Aaron mellől azonban hamar visszament dolgozni, így nem volt rá ideje. Õszintén szólva ez egy fájó pont az életemben, viszont kárpótol az, hogy a lányunokámmal ennyire nagy a szeretet és az összetartás köztünk" - mondta el a Lokálnak a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?