LELKIZŐ

Fájdalmas vallomás, ilyen élete van valójában a magyar sztárnak!

Az énekesnő éveken keresztül a saját választása alapján volt szingli, jó ideje azonban már képtelen férfit találni maga mellé.
  • Szerző: Ripost

Nem túlságosan boldog a jelenlegi életében Fresh Andi. Az énekesnő megrázó őszinteséggel beszélt a szingli lét nehézségeiről a FEM3 Micsoda Nők! műsorában.

Bár korábban saját maga döntött úgy, hogy nem enged férfit az életébe, azóta ez már megváltozott: örülne, ha rátalálna a boldogság, épp csak a megfelelő társat nem találja ehhez - írja a Bors.

Rosszul vagyok tőle! Már nagyon régóta vagyok egyedülálló, szingli, és már unom, nem szeretem

- mondta a műsorban Andi, aki elárulta, három és fél éve van egyedül.

"Volt egy érzelmi mélyrepülésem, és úgy gondoltam, amíg saját magamat nem rakom össze, teljesen felesleges belemenni bármilyen kapcsolatba. És tényleg, mint egy főnix madár, a hamvaimból kellett újraépítkeznem."

Andit a környezete is arra biztatja, hogy találjon magának valakit, és inkább adja lejjebb az igényeit, ám az énekesnő erre nem hajlandó. Az azonban nagyon elszomorítja, hogy az összes barátnője családos ember, egyedül ő magányos.

"Én már ott tartok, hogy szeretném, ha idegesítene valaki! A barátnőim száz százaléka férjes, gyerekes családanya, akikkel nem könnyű összehozni egy random találkozót. Tudjátok, a legeslegborzasztóbb érzés az, amikor nagyon szépen süt kint a nap, vagy esik a hó, munkaszüneti nap van, vagy hosszú hétvége, és otthon vagyok egyedül. És mennék, de nem tudok kivel. Kijelentem, hogy magányos vagyok! Unom, utálom!" - árulta el szomorúan a híresség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?