LELKIZŐ

Fájdalmas hír: elvesztette kisbabáját a népszerű magyar énekesnő

A fiatal sztár nehéz időszakon ment keresztül, háromszor is elvetélt. Az átélt fájdalmakról és a gyász feldolgozásáról most beszélt először kendőzetlenül.
  • Szerző: ripost

Szörnyű fájdalommal kellett megküzdenie a népszerű magyar énekesnőnek, Marge-nak, aki az elmúlt években három magzatát is elveszítette. 

A popsztár a TV2 Mokka című reggeli műsorában kendőzetlenül vallott a megpróbáltatásairól, hogy ezzel erőt adjon azoknak az asszonyoknak, akik hasonló helyzetbe kerültek.

"Egy egészséges babám született 2014-ben, utána volt három vetélésem, amik közül az egyik ikrek voltak. Ennek a folyamatnak sok szegmense van, minden vetélésemnek más a története.

Mindig próbáltam úgy hozzáállni, hogy nekünk ennyi dolgunk volt egymással, ennyi jutott.

Minden várandósságom során különböző dolgokat tanultam magammal, a testemmel és a lelkemmel kapcsolatosan" - mondta el a keddi adásban Marge, aki a szerzett tapasztalatok miatt valójában hálás a vetélésekért.

Az énekesnő autoimmun betegséggel és APS szindrómával küzd, ami miatt kockázatosabbak voltak a terhességei. Marge most újra boldog, hiszen ismét babát vár.

A pocakja szépen kerekedik, és csak a jövőre fókuszál.

"A párommal való kapcsolatunkat mindenképpen megerősítette, hogy nem hagytuk el magunkat egyik helyzetben sem" - fogalmazott az énekesnő, aki most férfiaknak segít abban, hogy a párjaiknak segítsenek feldolgozni a vetélés okozta veszteséget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?