LELKIZŐ

Fájdalmas éveken van túl a magyar zenész, fia egészségéért küzdött

Gyermeke oxigénhiányos koraszülöttként jött a világra, ezért mindent félretett, hogy a rehabilitációját segítse.
  • Szerző: Ripost

Nehéz éveken van túl, de ma már a Kozmix frontembere, Lányi Lala a világ egyik legboldogabb apukája!„Szeretlek, fiam!” – áradozott közösségi oldalán a zenész, miután szülővárosában, Hódmezővásárhelyen koncertezett és 13 éves fia is a Kozmix közönségében táncolt. Néhány éve ez még elképzelhetetlen lett volna. Benedek ugyanis oxigénhiányos koraszülöttként jött a világra, de Lala mindent félretett, hogy a rehabilitációját elősegítse. Éveken át mindennap elhozta a fővárosi Pető Intézetbe, és gyermeke egészsége miatt a zenei karrierjét is szüneteltette. Megérte a fáradság.

"A könnyeimet nyeltem, amikor az apás szülést követően azonnal inkubátorba került. Egy kis csöppség volt, és megszenvedett minden lélegzetvételért. Ma már inkább arra kell figyelnem, nehogy megöleljem a suli előtt vagy egy atyai csókot nyomjak a bucijára a lányok szeme láttára" – mondta a Blikknek Lala. – Beni az óvodában egy évet veszített, de mára teljesen felzárkózott. Most hetedikbe megy, és igazi férfipalánta: energikus, intelligens, jó a humora, a szókincse pedig elképesztő.

Lala nem tagadta, hogy fia számára a mozgásszervi rehabilitáció sok fájdalommal járt, de szerencsére Beni lelkében sem hagyott nyomot, hogy problémás helyzetből kezdett neki az életnek.

"Közben persze, az akarata is erősödött. Nagyon büszke vagyok rá. Mindig arra vágytam, hogy teljes értékűnek és boldognak lássam, és most, hogy ez valósággá vált, többet nem is kívánhatok. A járásában pici nyoma maradt mindannak, amin keresztül kellett mennie, de én ezt szexepilnek látom. Focizik és biciklizik, de futni is szeret, és a Segway is a kedvence lett, amelyet az egyensúlyfejlesztés miatt kapott" – magyarázta az énekes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?