LELKIZŐ

Fájdalmas diagnózis, soha nem lehet gyermeke a magyar sztárnak!

A híresség éveken át élt boldogtalan párkapcsolatban, ami a lelki problémák mellett súlyos egészségügyi gondokat is okozott számára.
  • Szerző: Ripost

Molnár Anikó őszintén vallott egészségügyi problémájáról, ami miatt úgy döntött, kilép öt éve tartó kapcsolatából, és új életet kezd.

A hírességnél nemrégiben olyan nőgyógyászati problémát diagnosztizáltak, amely kapcsán kiderült, soha nem lehet gyermeke. 

Bár Anikó korábban többször is úgy nyilatkozott, nem szeretne anya lenni, amikor megtudta, hogy most már, ha akarna, sem lehetne gyermeke, kiborult.

"Két hónapja szakítottam a párommal, akivel öt évig voltam együtt, csak ezt nem fedtem fel a nyilvánosság előtt. Az első másfél-két év még úgy, ahogy elment, de az utolsó három év részemről nagyon boldogtalan volt" - fogalmazott a FEM3 Caféban Anikó, aki ennek ellenére sokáig inkább a megszokást választotta.

"Aztán idővel inzulinrezisztenciám és menstruációs problémáim lettek olyan mértékben, hogy kiderült, soha nem lehet gyermekem. Talán kicsit szerencsésebb helyzetben vagyok, mert nem igazán akartam eddig sem gyereket.

De ettől függetlenül, amikor megtudtam, hogy mostantól nem kell védekeznem, mert csoda lenne, ha teherbe esnék, akkor nagyon rosszul éreztem magam.

Egy pillanatra átgondoltam, hogy annyira nem is jó, hogy nincs és nem is lehet gyermekem" - mondta el a műsorban Anikó.

A híresség most új életet kezdett, a szíve pedig nyitva áll, ha esetleg megismer egy olyan férfit, aki boldoggá tudja tenni őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?