LELKIZŐ

Ezt kérte a rendőröktől VV Fanni elrablója

A férfi másfél évig volt börtönben, most bûnügyi felügyelet alatt áll.
  • Szerző: ripost

Amint a %% is megírta, szerdán este engedték el VV Fanni elrablóját, aki azóta úgynevezett bűnügyi felügyelet alatt áll. Nyomkövető van a lábán, és csak külön engedéllyel hagyhatja el a kijelölt ingatlant.

Mivel ügyfelem még csak két napja van kint, még nem volt rá lehetőségünk, de idővel szeretnénk kérvényezni, hogy kivételes alkalmakkor elhagyhassa a lakást

– mondta a Blikknek a férfi védője, dr. Bálint Roland.

"Az apai nagypapája tavaly hunyt el, míg ügyfelem börtönben volt. Nagyon közel álltak egymáshoz, és megviselte, hogy nem kísérhette utolsó útjára, ezért szeretne hozzá minél előbb kimenni a temetőbe, hogy végső búcsút vegyen tőle. De orvosi vizsgálatra és egyéb ügyintézésre is sor kerülhet majd. Természetesen ehhez a hatóság engedélye szükséges, reméljük, minél hamarabb megkapjuk majd a szükséges hivatalos papírokat" - folytatta az ügyvéd.

Míg a férfi szokja a szabadságot, addig a Novozánszki családnak ismét hatalmas fájdalommal kell megküzdenie.

Még mindig biztos vagyok benne, hogy meg fog szökni

"Szerintem már most is ezt tervezi. Sőt az is biztos, hogy volt segítsége, és azt is sejtem, hogy ki lehet az" – kezdte a lapnak megtörten Fanni édesanyja, Kati.

"Másfél év alatt nem volt olyan nap, hogy ne szakadt volna meg a szívem. Ha nem is látom viszont soha a lányomat, azt akarom, hogy a gyilkosa élete végéig bűnhődjön. Igazságtalan, hogy míg mi azt sem tudjuk, hol van a lányunk holtteste, addig ez a férfi remekül érzi magát a családja körében."

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?