LELKIZŐ

Ezért mehetett tönkre a népszerű magyar színész házassága!

A József Attila Színházban már mindenki nyílt titokként kezeli, hogy Nemcsák Károly felesége 21 év után beadta a válókeresetet. Kapcsolatukat vélhetően a rengeteg munka mérgezte meg.
  • Szerző: Doris

Több mint két évtized után, úgy tűnik, vége Nemcsák Károly házasságának. A válókeresetet állítólag a Szomszédokból is ismert népszerű színész felesége, Darvas Ilona nyújtotta be.

A pár még 1995-ben mondta ki a boldogító igent, házasságukból két fiú született. Színházi berkeken belül azonban már régóta rebesgetik, hogy elhidegültek egymástól.

"A József Attila Színházban nyílt titokként kezeli mindenki a tényt, hogy az igazgató úr házasságáról már csak múlt időben lehet beszélni"

- árulta el a Blikknek egy bennfentes.

A lap megkereste Nemcsákot is, aki feldúltan és szűkszavúan reagált a magánéletét firtató kérdésre. Mindössze ennyit mondott mielőtt letette a telefont:

Tessék ezt abbahagyni, kezét csókolom! Amennyiben családi gondjaim vannak, azt megoldom egyedül!

Egyes információk szerint a rengeteg munka őrölte fel a színész házasságát. Míg ő a József Attila Színházat igazgatja, addig a korábban jelmeztervezőként dolgozó Ilona az általa alapított Turay Ida Színházat vezeti lányával.

A sok elfoglaltság miatt szinte alig látták egymást, minden idejüket egymástól távol, a színházban töltötték. Így könnyen lehet, hogy teljesen elhidegültek egymástól.

Ilona ezért dönthetett úgy, hogy a legjobb megoldás, ha 21 év után elengedik egymás kezét...

És ezeket olvastad már?