LELKIZŐ

Ezért akart szakítani Dobó Kata! Zsidró Tamás mindent leleplezett

A rendezőként debütáló magyar színésznőn hatalmas volt a nyomás az utóbbi időben, de párja végig kitartott mellette.
  • Szerző: Ripost

A mozikban csütörtökön debütáló Kölcsönlakás című film díszbemutatóján az 55 éves Zsidró Tamás a Blikknek elmondta: ugyan csak egyszer fordult elő, de párja, a 44 éves Dobó Kata szakítani akart vele a vígjáték készítésének másfél éve alatt.

Az elsőfilmes rendezőnő és leendő férje izgatottan várta a premiert, de előtte meséltek a forgatásról, illetve arról is, hogy bizony voltak nehéz pillanatok a feszített tempó miatt.

"Nagyon élveztem ezt a munkafolyamatot, meghatározó része lett az életemnek. Nyilván rengeteg energiát fektettünk bele, mert egy nagyon jó filmet, egy kiváló vígjátékot szerettünk volna bemutatni" – mondta a színésznő.

Párja, Zsidró Tamás egyéb kulisszatitkokat is elárult, például, hogy komoly kihívásokkal kellett megküzdenie a szerelmének. Sőt, a másfél éves kemény munka alatt volt egy nehéz periódus is kettejük között.

"A forgatás nem volt annyira kemény, de az utómunka és a film sajtója elképesztő energiákat igényel. Lenyűgözött, Kata milyen energiával és lelkesedéssel kezelte ezt az időszakot. Persze, voltak nehéz percek is, igaz, csak egyszer akart kirúgni a másfél év alatt, ami szerintem nem rossz arány" - vallotta be mosolyogva a sztárfodrász.

Végül szerencsésen túllendültek a krízisen: "A sok elfoglaltság mellett Kata annyi időt töltött a családjával, amennyit csak tudott, ez fantasztikus dolog tőle. Persze, én is sokban hozzájárultam ahhoz, hogy otthon a lehető legkevesebb stressz érje, mégpedig úgy, hogy megpróbáltam a nehéz percekben nem az agyára menni" – mondta Zsidró.

A díszbemutató iránt óriási volt az érdeklődés, a vörös szőnyegen a film minden szereplője és több sztár is feltűnt, így Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám, Ábel Anita, illetve Varga Viktor is.

Dobó Kata és Zsidró Tamás 2016 óta alkot egy párt, és rövidesen szeretnék házassággal megpecsételni kapcsolatukat. A mesterfodrász korábban már elárulta, hogy úgy szeretné megszervezni a szertartást, hogy az Kata előtt addig maradjon titok, amíg csak lehet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?