LELKIZŐ

Megszólalt a rejtélyes barát: ez lehet Mádai Vivien válásának valódi oka

A csinos tévés magánéleti válsága az ismerősök szerint régóta benne volt a levegőben.
címkék:
  • Szerző: Doris

Nem egy harmadik fél váratlan felbukkanása vezetett Mádai Vivien válásához! A Blikknek a műsorvezető két, neve elhallgatását kérő ismerőse nyilatkozott, mindketten azt mondták, egy ideje érezni lehetett, hogy a tévés és a fogorvosként dolgozó Zoltán kapcsolata egész egyszerűen elfáradt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mádai Vivien
Fotó: Szabolcs László

A nehezén már túl vannak, mivel nem új keletű probléma vezetett a válás bejelentéséig. A házasságukban már korábban jelentkeztek a nehézségek, többször próbálták menteni a kapcsolatukat, de a hosszú hónapok alatt egyre távolabb kerültek a megoldástól. Már szét is költöztek, viszont mindez békésen zajlott, mindketten arra törekednek, hogy a közös gyermekük ebből minél kevesebbet érzékeljen. Mindig sokat foglalkoztak Zénóval külön-külön, de együtt is” – kotyogta ki a lapnak az egyik rejtélyes barát.

Egy másik arról számolt be, hogy Vivien munkája, médiában történő egyre gyakoribb szereplése is okozhatott köztük konfliktust.

Zoli egy megfontolt és határozott férfi, akinek egy családbarát, civil foglalkozása van. Fogorvosként reggeltől délutánig dolgozik. Vivien viszont egyre foglalkoztatottabb a médiában, sok munkát elvállal, ami átformálhatja az ember egóját” – mondta a közeli ismerős.

Nem Mádai Vivien az első, aki a napokban bejelentette, hogy válik. Szabó Zsófi élő adásban közölte, hogy véget ért a házassága kisfia apjával, Zsolttal.

Sajnos a párkapcsolati krízisek mostanában nagyon gyakoriak, nem csak a sztárok körében. A -nak egy asztrológus mesélt arról, miért mennek sorra tönkre az álomszerűnek tűnő kapcsoltok.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?