LELKIZŐ

Ez keseríti meg Bangó Margit életét!

A színpad a szenvedélye, mégis akadnak olyan veszélyes helyzetek, amikor az amúgy bátor énekesnő is megijed.
  • Szerző: B.M.

A Kossuth-díjas énekesnő imádja hivatását, minden alkalommal boldog, amikor a közönség elé állhat, ám a nyári kánikula gyakran megviseli a szervezetét.

„Előfordult, hogy annyira rosszul lettem a színpadon, hogy

azt hittem, nem élem túl a fellépést.

Hatalmas forróság volt, ráadásul a reflektorok tovább melegítették a levegőt. Erős szívdobogást éreztem, fulladtam, és folyt rólam a víz” – árulta el Bangó Margit, aki az ijesztő helyzet óta retteg a kánikulától. Ugyan azt nem válogathatja meg, hogy milyen napszakban lépjen fel, ám több óvintézkedést is hozott annak érdekében, hogy ne legyen baja egy-egy fellépésen.

Megvannak a praktikái

„A koncertek helyszínére saját magam szoktam elvezetni. Ilyenkor folyamatosan működtetem a légkondit az autóban, valamint mindig van nálam megfelelő mennyiségű folyadék. Olykor vizes borogatást is szoktam alkalmazni. Nagyon komoly megterhelés végigcsinálni egy koncertet a hőségben, de a közönség szeretet mindenért kárpótol” – tette hozzá az elismert nótaénekesnő, aki különösen ügyel arra, hogy kifogástalan legyen a megjelenése a színpadon. A gyönyörű estéji ruhák azonban növelik a meleg érzetet.

„A fekete a legelegánsabb szín, és úgy gondolom, előnyös is számomra.

Sosem voltam elégedett a súlyommal,

így egy kicsit vékonyabbnak tűnhetek a közönség előtt. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy mindig elengánsan jelenjek meg, csodálatos ruháim vannak, de bevallom, amikor harminc fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála, előfordul, hogy hétköznapibb viseletben állok a színpadra” – mesélte Bangó Margit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?