LELKIZŐ

Évekig szenvedett a családi válság miatt Kulcsár Edina

A műsorvezető sokáig titkolta, hogy egy családi probléma sokáig megkeserítette az életét.
  • Szerző: ripost

Éveken át szenvedett egy családi viszály miatt Kulcsár Edina. A műsorvezető sokáig titkolta, hogy miért nem tartja a kapcsolatot édesapja új házasságából született testvéreivel, ám most egy bejegyzésben őszintén beszélt az elmúlt időszakról.

Fotó: Markovics Gábor

„Pár éve megfigyeltem, hogy a páratlan évek nekem mindig rosszabbak mint a párosak... Aztán pont év elején, jött ő! A húgom, aki kulcs volt a folytatáshoz, hogy a családom többi tagjával is rendezzük, amit anno nem sikerült. Az elmúlt években próbáltam azt mutatni, hogy minden a legnagyobb rendben, de nem volt az. Folyton őrlődtem magamban, mert nagyon hiányoztak, de ennek végre vége és remélem ezzel együtt megtört a páratlan évek szerencsétlensége is számomra. Mindig mindent beszéljetek meg azokkal, akik számotokra fontos, mert sokan (makacsságból) egy egész életet élnek le úgy, hogy nem beszélnek egymással” – írta Edina, aki egy közös fotót is megosztott a húgával, Renivel.

Pár éve megfigyeltem, hogy a páratlan évek nekem mindig rosszabbak mint a párosak... Aztán pont év elején, jött ő!❤️ A húgom, aki kulcs volt a folytatáshoz, hogy a családom többi tagjával is rendezzük, amit anno nem sikerült. Az elmúlt években próbáltam azt mutatni, hogy minden a legnagyobb rendben, de nem volt az. Folyton őrlődtem magamban, mert nagyon hiányoztak, de ennek végre vége és remélem ezzel együtt megtört a páratlan évek szerencsétlensége is számomra.🤞 Mindig mindent beszéljetek meg azokkal, akik számotokra fontos, mert sokan ( makacsságból ) egy egész életet élnek le úgy, hogy nem beszélnek egymással. @kulcsar.renatacintia #family #sister

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?