LELKIZŐ

Eszméletlenre itta magát a tinik bálványa, nem tudott megbirkózni a gyásszal

Alkoholba fojtotta bánatát Ariana Grande, hónapok estek ki az életéből.
  • Szerző: Ripost

Meglepően őszinte interjút adott a Vogue magazinnak a tinik bálványa, Ariana Grande. Mint mondta, nehéz éveken van túl, hiszen terrortámadás történt a manchesteri koncertje után, meghalt az exe, a rapper Mac Miller, majd vőlegényével, Pete Davidsonnal is szakítottak.

Először beszélt arról, hogy alkoholba fojtotta fájdalmát, miután túladagolásban elhunyt a volt barátja. Éppen akkoriban vették fel legújabb albumát, amelyen minden szívfájdalmát kiénekelte magából.

„Ha teljesen őszinte akarok lenni, nem igazán emlékszem azokra a hónapokra. Annyira részeg és annyira szomorú voltam. Nem emlékszem, hogyan kezdődött, vagy hogyan ért véget, ahogy arra se, hogyan vettünk fel 10 dalt. Ez volt az első album, az első év, amikor rájöttem, már nem halogathatom tovább, időt kell szánnom saját magamra. Ijesztő volt a pillanat, amikor rádöbbentem, mivel is kell szembenéznem. Nem halogathatom tovább. Rendbe kell tennem ezt a zűrzavart" – mesélte az énekesnő a magazinnak.

A 26 éves sztár nem szokta elrejteni az érzelmeit, mindent megoszt a rajongóival. Amikor szakított a vőlegényével, akkor is őszintén kiírta a Twitterre, hogy egyfolytában bőg, és szerinte nem is tudja majd abbahagyni.

És úgy tűnik, valóban nem tudta, ugyanis hétvégén St. Louis-ban lépett fel, ahol koncert közben zokogásban tört ki...

És ezeket olvastad már?