LELKIZŐ

„Éreztem Andy jelenlétét” – Vajna Timi jósnője itt találkozott a filmessel

A 36 éves Vajna Timi jó barátnője a jósnő, akinek kölcsönadta az elhunyt producer luxusautóját.
  • Szerző: Ripost

Baranyi Rozi használta Andy Vajna imádott Bentley-jét, az elhunyt producer neje ugyanis a közel negyvenmilliós luxusjárgánnyal segítette ki jósnőjét. Rozi pedig a vajbőr ülésbe huppanva a filmmogul jelenlétét is érezte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Mondják, hogy bajban ismerszik meg az igaz barát. Vajna Timi olyan szerencsés, hogy évek óta egy igazi lelki társ áll mellette. Ő Baranyi Rozi, aki nem csak a jóban, de a rosszban is kitartott a 36 évesen megözvegyült nő mellett.

A médium a Borsnak korábban már mesélt róla, hogy milyen szoros kapocs van köztük Timivel. A sokéves támogatás, barátság pedig abszolút kölcsönös, ezt mutatja az is, hogy Rozi, barátnője elhunyt férjének féltve őrzött angol luxusautójával furikázhat. A hír a Bors olvasó-riporterétől futott be, aki többször is látta a jósnőt a különleges autóval, leginkább a II. kerület környékén kocsikázni.

„Valóban használtam Andy autóját, mert az én kocsim rossz volt, és amíg javították, Timi odaadta a Bentley-t. Fantasztikus járgány” – magyarázta a Bors érdeklődésére Rozi, aki lapunknak elárulta, a vajbőr ülésbe huppanva nem csak a lóerőket, mást is érzékelt.

„Amikor beültem a Bentley-be, az első két alkalommal nagyon éreztem Andy jelenlétét. De ez teljesen normális. Szerette ezt az autót, sokat és szívesen ült benne, én pedig egyértel­műen kötöttem a személyéhez a kocsit. Ez olyan, mint amikor valaki elveszíti a szerettét és hozzáér a tárgyaihoz: automatikusan érzékeli őt, mert szerette és hiányzik neki” – magyarázta a jósnő, aki azzal a 2007-es limitált szériás Bentley-vel furikázhatott, amit Timi nemsokára árverésre bocsát.

„Ha beül valaki, érezheti a malibui, Los Angeles-i napfényt” – mondta elcsukló hangon az özvegy nemrég, a TV2 Mokka-interjújában, ahol elmondta, hogy férjével a legkedvesebb emlékei ehhez az autóhoz fűződnek, de maga Andy súgta meg neki, hogy a kétszáz aukciós tárgy között legyen ott az imádott, sötétkék, vajbőr belsős autója is.

„Aki a legtöbbet ajánlja, azé lesz az autó, de biztos vagyok benne, hogy Timi fejében van egy limit, ami alatt nem adja oda. Én úgy sejtem, olyan 100-120 ezer eurót érhet most Andy autója” – mondta Rozi, aki maga is szívesen lenne a Bentley új tulajdonosa, de mint mondja, nincs lehetősége se megvásárolni, se fenntartani a luxusautót.

Vajna Timi jövőre egy évre a tengerentúlra költözik az amerikai állampolgársága miatt, ezért is szerette volna még idén elárverezni Andy személyes tárgyait, és maga mögött hagyni a fájó múltat. Barátnője pedig azt is elmondta, hogy azután majd interneten tartják a kapcsolatot, de tervben van, hogy ki is látogat majd Tímeához.

És ezeket olvastad már?