LELKIZŐ

Elváltozást találtak, súlyos műtéten esett át a 29 éves magyar énekesnő

Egy nőgyógyászati vizsgálaton derült ki, hogy baj van, nem sokkal később pedig már a mûtétre is sor került.
  • Szerző: Ripost

A 29 éves Muri Enikő az operáció lelki terheit három hónap alatt sem tudta feldolgozni, de most érzi igazán, hogy milyen jó: sosem mulasztotta el az évente esedékes nőgyógyászati vizsgálatokat. A veszély elmúltával pedig jó esélyei vannak a majdani gyerekvállalásnak.

„Komolyan veszem a nőgyógyászati szűréseket, mindig jó előre foglalok magamnak időpontot” – mesélte a Story magazinnak a Sugarloaf zenekar énekesnője, akivel a tavaly májusi vizsgálaton közölték a rossz hírt, fél év múlva pedig sor került a beavatkozásra.

„Egy öt centiméteres, kissé elmeszesedett cisztát találtak a jobb oldali petefészkemben. A nőgyógyászom akkor még látott esélyt arra, hogy akár fel is szívódhat. Azt javasolta, hogy fél év múlva ismételjük meg a vizsgálatot. Bizakodva tértem vissza öt hónap elteltével, de nagyon rossz hírt kaptam sajnos: a ciszta a duplájára nőtt, már tíz centi hosszú lett… Tudtam, nincs más választásom, hamarosan megoperálnak…” - emlékezett vissza a sztár, de csak a műtétet megelőző vizsgálaton körvonalazódott, hogy a helyzet rosszabb, mint először gondolta. Kiderült, nem csupán a cisztát távolítják el, hanem Enikő petefészkét is ki kell venni.

Kérdeztem az orvosomat, hogy mennyire látja veszélyesnek az állapotomat. Egy tízes skálán kilences

– felelte.

A több mint kétórás műtét után az énekesnő úgy érezte, hogy "a nőiessége egy darabját távolították el". Habár orvosai megtiltották, ő azonnal visszatért a színpadra, de most már jobban van és később akár gyermeket is vállalhat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?