LELKIZŐ

Elsírta magát Kárász Róbert Törőcsik Mari miatt

Törőcsik Mari csütörtök este kihagyta a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány Maciárverését, mert nem tudja elhagyni a szombathelyi kórházat.
  • Szerző: Ripost

Törőcsik Mari, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány elnöke csak hangban volt jelen a csütörtök esti Maci aukción, ugyanis állapota miatt nem hagyhatja el a szombathelyi kórházat. Kárász Róbert elsírta magát, amikor a rendezvényen lejátszotta azt a hangfelvételt, amelyet néhány nappal korábban rögzített a kórházban a Kossuth-díjas színésznőnél.

Törőcsik Mari és Kárász Róbert 2012 óta árverezik el hírességek macijait, hogy a befolyt összegből fogyatékkal élők számára hozzanak létre munkahelyeket. A művésznő eddig nem egy aukcióról sem hiányzott.

Idén világsztárok macijai is kalapács alá kerültek: Ashton Kutcher, Jennifer Lawrence és Jamie Foxx is felajánlotta maciját. 

Ha az alapítványunk valakiről szobrot fog állítani, az Andy Vajna lesz. Nagyon hálásak vagyunk neki, hiszen sosem tudnánk felkérni az ügyünk mellé világsztárokat, ha ő nem segítene benne.

- mondta el Kárász Róbert

Az idei Maci aukció megdöntött mindent eddigi rekordot. Összesen 25 millió forint gyűlt össze, amiből majd újabb munkahelyeket hoznak létre a fogyatékkal élők számára. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?