LELKIZŐ

Először vallott édesapja haláláról a gyönyörű magyar színésznő

Az utolsó éjszakán három órán keresztül fogta az imádott rokon kezét...
  • Szerző: Doris

Tavaly augusztusban temette el édesapját Kapócs Zsóka, aki foglalkoztatott színésznő volt, amikor két éve úgy döntött, hogy új életet kezd Milánóban. Lakberendező lett, de szíve mégis hazahúzta, így tavaly visszatért Magyarországra.

Nem sokkal ezután tudta meg a rossz hírt: Parkinson-kórban szenvedő édesapja kettős combnyaktörést szenvedett.

"Apám mindkét combnyakát eltörte, így hosszú hónapokra ágyba kényszerült. A végére annyira legyengült, hogy megfogni sem tudott semmit. Abban sem vagyok biztos, hogy mindig tudta, hogy én ülök az ágya mellett"

- kezdte a hot! magazinnak Zsóka.

Egyik nap aztán apja megfogta a kezét, és arra kérte, hogy hozza meg élete legnehezebb döntését.

"A kommunikációs nehézségek ellenére is értésemre adta, hogy nem kér több gyógyszert, mert szeretne meghalni. Életem legnehezebb döntése volt, de nem tehettem mást, mert akkor már napok óta hallgattam a halálhörgését. Az utolsó éjszakán még három órán át fogtam a kezét, de éreztem, hogy már csak arra vár, hogy a bátyámmal lekapcsoljuk a lámpát és hazainduljak. Éppen hazaérkeztem, amikor a kórházból azzal hívtak, hogy meghalt az apám"

- emlékezett könnyek között a színésznőből lett lakberendező, akinek hónapokig tartott, mire sikerült feldolgoznia a gyászt.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?