LELKIZŐ

Először beszélt élő adásban Kiskeró, ezért hagyta el a feleségét!

A színész négy hónapos gyermekükkel hagyta magára Dancs Annamarit, de nem érzi jól magát.
  • Szerző: Ripost

Nehéz időszakon megy keresztül Kerényi Miklós Máté. Apja zaklatási botránya után kiderült, hogy tavaly nyáron elhagyta feleségét, Dancs Annamarit és négy hónapos gyermeküket, Ádámot.

A színész a pénteki Mokkában elmondta, hogyan jutottak el odáig, hogy beadták a válókeresetet.

"Mindig sok gond van a felszín alatt, de ezt mi a legbelsőbb magánügyünkként szeretnénk kezelni. Ezek mind általános problémák, de hogy ezek mik, azt szeretném magunknak megtartani" - mondta el Máté, aki Istenes László kérdésére válaszolva elmondta, nem érezte sportszerűtlennek, hogy a kisbabával hagyja ott a feleségét. 

"Bármit lehet mondani. Én minden nap próbálok menni Ádámhoz. (...) Megpróbálunk együttműködni Ádám kedvéért, és remélem, idővel minden jobb lesz" - fogalmazott a színész, aki túlzásnak tartja, hogy jó lenne a kapcsolata a feleségével.

A kapcsolatunk Annamarival hullámzó.

A színész a Mokkában elmondta, nem igazak a híresztelések, miszerint az Operett fiatal színésznője, a tizennyolc éves Kardffy Aisha tehet arról, hogy feleségével megromlott a viszonya. Állítja, kapcsolata a lánnyal később kezdődött, minthogy elhagyta volna a családját. 

"Az, hogy otthagytam őket és később választottam mást, inkább megfelel a valóságnak, mint az, hogy egy másik nőért költöztem el otthonról."

Arra a kérdésre, hogy jobban érzi-e magát a szakítás óta, meglepő választ adott.

Tulajdonképpen sokkal rosszabbul vagyok. A lelkem attól van rosszabbul, hogy nem élek együtt a fiammal.

Máté úgy érzi, abban hibázott, hogy a házasságában túl sok kompromisszumot kötött. Arra, hogy feleségével kibékülnének, nem sok esélyt lát, a válást már elindították és hamarosan hivatalosan is különválnak az útjaik.

És ezeket olvastad már?