LELKIZŐ

Előkerült Andy Vajna nagy szerelme: Soha nem hallott dolgokat mesélt

Másfél évvel Andy Vajna halála után adott interjút az a nő, akivel a filmmogul 12 éven át élt nagy szerelemben.
  • Szerző: BDF

A jelenleg is Amerikában élő üzletasszony, Csilla könnyes szemmel mesélt Andy Vajnáról, akinek fényképeivel ma is tele van az asszony Los Angeles-i háza. Érthető, hiszen rengeteg élmény és emlék köti a megboldogult filmmogulhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Andy és Csilla megismerkedése filmbe illő volt. 1988-ban a Vörös zsaru című film magyarországi forgatásán történt. Csilla 22 volt, Andy 43. A forgatás végén, a záróvacsorán „sodrótak egymás mellé.” Csak beszélgettek és beszélgettek, eközben fülig szerelmesek lettek egymásba.

„Csinos voltam, fiatal, a hajam vörös, ez volt a gyengéje. Aztán visszautazott Amerikába, én pedig itthon maradtam. De minden héten, sőt volt, hogy naponta futárral küldte a szerelmes leveleket” – emlékezett vissza a Best magazinnak Csilla, akiért egyszer Andy magánrepülővel is eljött. Ezután követte Csilla Amerikába Andyt, mert úgy érezte, nem tudnak egymás nélkül élni. „Tizenkét csodálatos évet töltöttünk együtt.”

Csilla a húszas évei elején járt, amikor megismerkedtek Andyvel, szeretett is volna neki gyereket szülni. Ám a több mint egy évtized alatt sem tudta erről meggyőzni szerelmét. „Én is akartam gyereket, azt gondolom, ez jogos vágya egy fiatal nőnek. De bármikor álltam elő ezzel, Andy közölte: neki van már egy fia, több gyereket nem szeretne.”

A páros végül 12 év után szakított, amikor Andy A miniszter félrelép című filmet forgatta Magyarországon. „Andy akkor már ötvenöt éves volt, dolgozott benne a kapuzárási pánik, elhagyott, és Katát választotta. Nagyon fájt a szakítás. Később aztán megbánta, szeretett volna visszajönni hozzám, újra akarta kezdeni” – emlékezett vissza Csilla, aki akkoriban már megismerkedett lánya édesapjával, így Andyvel már soha többé nem alkottak egy párt. De baráti kapcsolatban maradtak egymással. Akkor is Andy mellett volt, amikor egyetlen fia, Justin öngyilkos lett. „Borzalmas volt, ahogyan később az ő halála is. (…) Nagyon fáj a hiányuk. Sajnos hiába mondják, hogy az idő gyógyítja a sebeket, ez nálam nem jött be.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?