LELKIZŐ

Elhunyt nagypapája miatt sírta el magát Horváth Gréta a Love Bistróban

Tavaly veszítette el a számára egyik legfontosabb embert, aki annyi mindenre megtanította őt.
  • Szerző: ripost

Sírva fakadt a Love Bistro csütörtöki adásában Horváth Gréta. Az Ázsia Expressz második szériájának győztesénél akkor tört el a mécses, amikor feladatként kapták, hogy lecsót kell készíteniük. A magyaros fogás felidézte Grétában a gyermekkorát, és imádott nagypapáját, akit tavaly veszített el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Papóval rendkívül szoros volt a kapcsolatunk. Gyerekkoromban minden hétvégét náluk töltöttem Kácson, egy kis borsodi faluban. Tőle és az édesanyámtól tanultam meg főzni, mert papó kiváló szakács volt. Tavaly hunyt el, de erről még sehol nem beszéltem, mert nagyon fáj az elvesztése” – mondta el a -nak Gréta, aki azt is elárulta, miért sírta el magát a TV2 műsorában.

„Amikor náluk voltam, minden reggel lecsót készített reggelire. Már hajnalban felébredt, krumplitortát sütött és elkészítette a lecsót. Tőle tanultam meg a magyaros konyha ízvilágát, és a verseny közben az is eszembe jutott, hogy nagy álma volt, hogy egy főzős műsorban láthasson engem. Ez sajnos nem adatott meg, többek között ezért érzékenyültem el” – árulta el Gréta, aki a szomorú pillanaton felül férjével, Meggyes Dáviddal sokszor nevettet meg másokat a műsorban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?