LELKIZŐ

Elhunyt édesanyja miatt zokogott Erdei Zsolt

A Nagy Duett sztárja elérzékenyült az anyák napi adás közben, hiszen ő már sohasem köszöntheti fel imádott szülőjét.
  • Szerző: Ripost

Nem volt könnyű A Nagy Duett vasárnapi adása Erdei Zsolt számára. A sportoló nem is inkább a verseny miatt izgult, mint édesanyja miatt szomorkodott.

Zsolt másfél évvel ezelőtt veszítette el szeretett szülőjét, Gizellát, az anyák napi adás ráadásul az asszony neve napjára is esett. Nem is csoda, hogy a közös, anyák napi dal közben képtelen volt visszatartani a könnyeit, zokogva énekelt elhunyt édesanyjának.

"Érzékeny ember vagyok, eléggé át tudom élni az érzelmeket. Rossz nap volt az számomra, nem is tudom, hogy sikerült legalább ennyire összeszednem magam, hogy színpadra állhassak. Ezeket a produkciókat jobban is szeretem, de ugyanígy vagyok a versekkel is, Radnóti és Ady művei a kedvenceim" - mondta el a Blikknek Madár, aki nem tagadja, hogy mindig érzelmes típus volt.

"Nem meglepő, nők között nőttem fel, édesanyámmal és a három lánytestvéremmel. Apámtól korán elvált anyukám, a nevelőapám pedig szóra sem érdemes, így tényleg a nők voltak a meghatáro­zóak az életemben."

Ráadásul az elmúlt hetek feszültsége is kijött belőle a produkció közben, hiszen nem csak A Nagy Duett színpadán kell megfelelnie, de szövetségi elnökként, apaként és társként is helyt kell állnia.

Madár kedvese hét hónapos terhes, hamarosan életet ad a bokszoló második gyermekének. Mivel azonban Zsolt most reggeltől estig dolgozik, kevés ideje jut a családjára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?