LELKIZŐ

Elhunyt barátnője kísérti az RTL egykori sztárját

Kísértet járta hely lett a pomázi ház, mióta másfél évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt a több valóságshow-t is megjárt celeb gyermekkori barátnője.
  • Szerző: Buster

Molnár Anikó az elmúlt másfél évben többször is tanúja volt szellemjárásnak, és többször is érezte, hogy szeretett barátnőjének lelke vissza-visszajár hozzá, hogy segítse. Korábban a Borsnak nyilatkozott erről.

"Az életemben fontos szerepe van a meditációnak. Az egyik ilyen alkalommal tudatosan rá összpontosítottam, és meg is jelent előttem. Éreztem a határtalan szeretetét, olyan volt, mint egy őrangyal, és azt az üzenetet adta át, hogy mindig jelen lesz az életemben, és mindenben számíthatok rá."

Nem akarom túldramatizálni, de éreztem, ahogy megfogja a kezem... Mintha velem lett volna. Tudom, hogy mindig vigyázni fog rám.

- mesélte a lapnak Anikó.

A jelenéseknek azonban ezzel nem ért végük, hiszen továbbra is furcsa dolgokat tapasztal az egykori Nagy Õ. Otthonában egyre-másra szaporodnak a kavicsok, melyek érthetetlen módon bukkannak fel a lakás különböző pontjain. Ezek a kavicsok pedig szorosan köthetőek Anikó gyermekkori barátnőjéhez. Erről a Facebook-oldalán számolt be.

A kövekre valóban nincs magyarázat...

És ezeket olvastad már?