LELKIZŐ

Élete nagy hibáját követte el Horváth Éva, csak miatta feküdt kés alá

A 40 éves műsorvezető egy férfi miatt követte el élete legnagyobb hibáját, amit azóta is bán.
  • Szerző: Ripost

Dús keblekkel áldotta meg a természet Horváth Évát, így sokan valószínűleg nem is tudták, hogy szilikonnal is megnagyobbíttatta. Az egykori szépségkirálynő most arról beszélt, hogy mennyire megbánta, hogy engedve párja nyomásának, megműttette magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„A mellembe rakattam annak idején implantátumot, ami életem legnagyobb hibája volt. Azóta bánom. Amúgy sem voltak kis melleim, most pedig a szoptatás után még nagyobbak lettek... Nem és én, hanem a párom szerette volna nagyon, hogy nagyobb melleim legyenek, és én akkor belementem. Már akkor is úgy rettegtem tőle, hogy felálltam a műtőasztaltól, annyira nem voltam biztos magamban” – fakadt ki a sztáranyuka, akinek gyakran eszébe jut, hogy el kellene távolítani a szilikont, de még nem határozta el magát.

Molnár Anikó, aki mindig nyíltan vállalta mellműtéteit, teljesen megérti Horváth Éva lelki vívódásait még akkor is, ha neki pozitív változást hoztak a műtétek. Neki a sport miatt volt szüksége mellnagyobbításra, majd meghízott, a fogyás után pedig újabb műtétre vállalkozott. „Egyik döntésemet sem bántam meg, örülök, hogy végre visszakaptam a cicim régi formáját” – árulta el a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?