LELKIZŐ

Élete legnagyobb küzdelméről vallott Ördög Nóra

A TV2 mûsorvezetője ma már két tündéri gyermek büszke édesanyja. Ám a boldogságért keményen meg kellett harcolnia! Élete legnehezebb időszakáról hamarosan megjelenő könyvében mesélt megdöbbentő őszinteséggel...
  • Szerző: Doris

Ördög Nóra három és fél éven át küzdött azért, ami a legtöbb nőnek teljesen természetes: az anyaságért. Ez idő alatt folyamatosan kétségek gyötörték, nemegyszer feladta, elkeseredettségében pedig  a munkába menekült. A nézők persze semmit sem vettek észre a profi műsorvezető lelki tusájából. Nóra a kamerák előtt mosolygott, ám közben folyamatosan csak arra tudott gondolni: vajon mikor lesz pozitív a terhességi teszt?

Élete legnagyobb küzdelméről Pozitív című, hamarosan megjelenő könyvében mesélt őszintén.

"A naptáramban addig is gondosan jegyzeteltem a ciklusaimat, és igyekeztem a hónapok végén nem kiakadni nagyon, hogy mégsem mi vagyunk az a szerencsés pár, akik két lombikbeavatkozás között összehoznak egy spontán terhességet"

- írta a Kismenők háziasszonya, aki az első sikertelen lombik után teljesen elvesztette a hitét. Így nem csoda, hogy a második beültetés sem hozott eredményt.

"Valahogy olyan mélyre ment az első csalódás, olyan sokat vártam úgy általában a lombikprogramtól, és akkora pofon volt az a decemberi negatív teszt, hogy igazából második nekifutásra meg sem lepődtem, amikor két héttel később megindult a menstruációm"

- vallotta be a kiábrándult tévés.

Végül három és fél év kemény küzdelem után a csinos műsorvezető átélhette az anyaság örömét.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?