LELKIZŐ

Élet és halál között lebegett a magyar színész, komoly műtét vár rá

Az elmúlt évben teljesen megváltozott az élete: eleinte hólyagrákkal kezelték, de kiderült, hogy prosztatarákkal küzd.
  • Szerző: ripost

Februárban komoly műtét vár Forgács Gáborra. A színész élete közel egy éve vett teljes fordulatot, amikor kiderült, hogy dagantos megbetegedéssel küzd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Először hólyagrákkal kezelték, majd kiderült, hogy prosztatarákkal küzd. A Best magazinnak most elmondta, mi volt a legnehezebb számára az elmúlt hónapok során. Amikor a koronavírus alatt az orvosok megengedték, hogy lánya, Bea meglátogassa a kórházban, képtelen volt visszatartani a könnyeit.

Fotó: FEM3

„A covid alatt végre megengedték az orvosok, hogy Bea meglátogasson a kórházban. Úgy nézett ki, erre többet nem lesz módja, így beengedték, hogy elbúcsúzhasson tőlem. Ahogy ott és akkor rám nézett, a fejében a gondolattal, hogy itt fekszik az apukája, aki egykor erőtől virult, akivel gyerekkorában annyit birkózott, most egy öregember, és a végét járja, azt nem volt könnyű átélni. Bizony, sírtam, mint egy gyerek. Ahogy visszagondolok, most is elerednek a könnyeim„ – mondta el a Bestnek Forgács Gábor, aki arról is őszintén beszélt, amikor élet és halál közé került.

”Volt, hogy végre hazamehettem, majd négy nap múlva olyan rosszul voltam, hogy irány vissza a kórházba. Aztán olyan is volt, hogy négy napig élet-halál között lebegtem a lélegeztetőgépen. Mondogatták is utána a barátaim, hogy én akkor már biztosan tudtam, mi van a halál után.”

A színész most azt szeretné, hogy a szerettei képesek legyenek lelkileg elviselni az elkövetkezendő időszakot. Ha pedig ez a műtét is jól sikerül, a népszerű színész visszatérhet a színpadra, imádott közönségéhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?