LELKIZŐ

Elege lett, kiakadt fia apjára Kondákor Zsófi

Kondákor Zsófi nem hajlandó tovább védekezni, neki tiszta a lelkiismerete.
  • Szerző: Angie

Kondákor Zsófinak elege van a szerinte alaptalan pletykákból. Szeretné, ha egyszer s mindenkorra békén hagynák, ahogy fia apját is arra kéri, hogy fejezze be a vádaskodást.

A napokban újra felröppent a hír, miszerint a színésznő egykor önként lemondott kisfiáról és hogy az oxigénhiánnyal született kisfiút kizárólag az édesapja, Lányi Lala neveli. Kondákor Zsófi nemrég a Facebook-oldalán reagált a vádakra, és leszögezte, olyan édesanyának tartja magát, akinek a legfontosabbak a gyerekei. Volt párja, Lányi Lala ezután nem tudta elfojtani érzéseit, ő is egy hosszú nyílt levélben fakadt ki.

"Zsófi a törvény előtt, hivatalosan is lemondott gyermeke gondviseléséről és a közös gyermekfelügyeletről is. Ez nem vélemény, hanem tény. Ezt nem kérheti ki magának, bárhogy is szeretné. Az azt követő időszakról pedig megegyeztünk és mára valóban hellyel-közzel, de rendeződtek a dolgaink– írta Lala. A Jóban Rosszban színésznője szerint azonban Lalának már nem kéne erről beszélnie.

"A gyermekeim, a családom, a barátaim és akik ismernek, tudják, mi az igazság, és nekem csak ez számít. A lelkiismeretem teljesen tiszta. Sárdobálásban meg nem veszek részt a béke érdekében és a gyermekeim védelmében. Nagyon elkeserítőnek tartom, amit a fiam apja művel velem, fel nem foghatom, miért teszi ezt" – mondta a %%-nak értetlenkedve Zsófi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?