LELKIZŐ

Elege lett eddigi életéből: Lagzi Lajcsi új szakmát választott!

Galambos Lajos úgy érzi, eljött az idő, hogy új életet kezdjen. Az biztos, hogy nem a zene lesz a legfontosabb számára. Meghozta a döntést.
  • Szerző: Z.B.

Mióta kijött a börtön falai közül, egész más szemmel nézi a világot a zenész, teljesen átértékelte az életét, és rájött, hogy a család a legfontosabb, és nem szeretné újra elveszíteni őket. Veszélyesnek tartja a sok utazást a magyar utakon, úgy döntött, felhagy a haknizással, inkább keres valami nyugisabb szakmát. Apja nyomdokaiba lép, és kitanulja az asztalos mesterséget.  

"Nemrég felkeresett egy rég látott ismerősöm, Udvardy Tibor, aki régi tárgyakkal és azok történetével foglalkozik. Egy nagy múltú szervezet nevében jelentkezett: vannak bútorok számomra, amelyekben biztosan örömömet lelem. Be van bútorozva az otthonom, feleltem neki, de ő azt válaszolta, hogy ezeket azért adja, hogy dolgozzam velük. Miután megérkeztek a bútorok, első pillanatban kiderült, hogy nem akármilyen darabok, de dolgozni kell velük. Elővettem édesapám régi szerszámait és a fiammal nekiláttam az asztalosmunkának. Ekkor döntöttem el végképp, hogy a jövőben ez lesz az egyik utam" - nyilatkozta a Storynak.

A zenész teljesen új életet akar kezdeni. Szeretne megválni hatalmas birtokától, és az is biztos, hogy nem a zene lesz a középpontban. Szeretne nyitni egy lakáséttermet is, hogy ne ő menjen a közönséghez, hanem úgy érzi, eljött az ideje, hogy a közönség menjen hozzá.

"Szeretnék egy lakáséttermet, ahol nemcsak ételekkel vendégeljük meg a hozzánk látogatókat, hanem diétás tanácsaimmal is. Előkerül majd a trombitám és a gyerekkori hangszerem, a harmonika, sőt zongorázni is fogok"- mesélt terveiről Lajcsi, aki mostantól mindent szeretettel szeretne csinálni, és mostantól az első helyen mindig a család áll majd, és nem a munka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?