LELKIZŐ

Elájult a TV2 sztárja, orvosa lesújtó hírt közölt vele

A kivizsgálás után meg kellett változtatni az életét Vitányi Juditnak.
  • Szerző: Ripost

Túlhajtotta magát, a teljes kimerültségnek pedig ájulásos rosszullét lett a vége, ezután ment el kivizsgálásra Vitányi Judit. A TV2 Tények Reggel műsorvezetője nem kapott jó híreket. Mint kiderült, pajzsmirigyproblémája mellett inzulinrezisztencia alakult ki nála.

"A tüneteit már korábban is produkáltam, de a legutolsó vizsgálaton már a vérmintám is kimutatta. Picit dühös vagyok magamra, mert a májusi eredményeim nagyon szépek voltak, ezen felbátorodva túlvállaltam magam, aminek meg is lett az eredménye" – vallotta be a Blikknek Judit, aki évek óta orvoshoz jár pajzsmirigy-alulműködése miatt.

Félévente vérvizsgálatot végeznek nála, hogy kordában tartsák a betegségét. A jó eredmények láttán viszont a kötelező kontrollal is két hónapot csúszott. Hiába érezte, hogy fárad, a hajnali Tények mellett esténként angoltanfolyamra járt, így heteken keresztül mindössze három-négy órát aludt éjszaka.

Az orvosa egy halom táplálékkiegészítőt írt fel neki, hogy megerősítsék az immunrendszerét. De nem csak ennyiben kellett megváltoztatni az életét: rendszeresen sportolnia kell, valamint már este nyolckor le kell feküdnie aludni. Az étrendjét pedig dietetikus állította össze.

"Csak napi száznegyven gramm szénhidrátot ehetek meg, emellett számolnom kell a fehérjét és a zsír mennyiségét is. Eleinte nagyon nehéz volt, de most már beleszoktam. Ráadásul olvadnak le rólam a kilók, ami nagyon boldoggá tesz. Régebben is rengeteget tettem azért, hogy fogyjak, de ennyire még soha nem volt eredményes. Kilenc kilót adtam le összesen az elmúlt másfél évben, az utóbbi másfél hónapban kettőt" – tette hozzá Judit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?