LELKIZŐ

Egy fillért sem hagyott magyar örököseire Gábor Zsazsa

Semmilyen örökségre nem számíthatnak Gábor Zsazsa magyar rokonai, akik a dívához hasonlóan azt szeretnék, ha itthon kísérhetnék el utolsó földi útjára.
  • Szerző: BDF

Vasárnap délután 99 éves korában elhunyt Gábor Zsazsa. A magyar származású amerikai színésznőt szívroham vitte el. Persze azonnal megindultak a találgatások a világsztár mesés vagyonával, és azzal kapcsolatban is, családja teljesíti-e utolsó kívánságát, miszerint földi maradványait a szülőföldjén, Magyarországon helyezik végső nyugalomra.

Úgy tudjuk, az volt a kérése, hogy a Kozma utcai izraelita temetőben, édesapja mellett legyen az örök nyughelye.

"Férje, Frédéric von Anhalt még nem telefonált, így nem tudunk részleteket, de az itthoni rokonság szeretné, ha minden úgy lenne, ahogy Zsazsa szerette volna. De persze, ha Frédéric másképp dönt, és végül Amerikában temetik el, akkor is elkísérjük utolsó útjára” – mondta a díva másodunokaöccse, Gábor Marci a Lokálnak, aki azt is elárulta, hogy

a Golden Globe-díjas színésznő legendás vagyonából mára nem maradt semmi.

„A mesés vagyon nagy része a 2008-as gazdasági válsággal elúszott.

Zsazsa és férje kedvezőtlen befektetéseik miatt dollármilliárdokat buktak.

"Úgy tudom, egyedül a ház – amit anno Elvis Presley-től vett – maradt meg komolyabb vagyonként, de már azt is eladták.

Frédéricnek hamarosan ki kell költöznie onnan, ugyanis Zsazsának már csak haszonélvezeti joga volt ott, ami halála napjáig tartott

– magyarázta a másodunokaöccs, aki úgy tudja, bármi is marad Zsazsa után, az egyedüli örökösként Anhaltra száll.

A világon semmire sem számítunk Zsazsa halála után. Nekem csak az emlékek maradnak meg.

"Életre szóló élmény volt, amikor meglátogattuk Amerikában, és amikor hazajött. Azt a mérhetetlen rajongást, felhajtást, érdeklődést, ami őt övezte, sosem felejtem el, de nekünk ő nem a díva volt, hanem egy külföldön élő kedves rokonunk, akivel jó kapcsolatot ápoltunk, és bár egyre ritkábban, de telefonon azért az utóbbi években is rendszeresen beszéltünk.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?