LELKIZŐ

Eddig titkolta: Megküzdött a mellrákkal Fresh Andi

Villányi Andi még az ismerőseinek sem mondta el, hogy megtámadta a gyilkos kór. De most elmesélte a győztes csata történetét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nem az a típus Villányi Andi, aki magánélete minden egyes eseményéről beszámol a világnak a közösségi oldalakon. Azt is csak utólag tudták meg a rajongók, hogy szerelembe esett egy régi jó barátjával, akivel azóta is boldogan élnek. Sőt a kapcsolatuk még erősebb, mint valaha, ugyanis a párja végig támogatta, míg az énekesnő megküzdött mellrákkal.

Élete legnagyobb drámájáról most azért mesél a Fresh egykori tagja, hogy mindenkit inspiráljon a szűrővizsgálatok fontosságára. Ő ugyanis azonnal orvoshoz ment, amikor januárban talált egy csomót a mellében. A vizsgálatok pedig megállapították a legrosszabbat, vagyis hogy rosszindulatú az elváltozás. Műtétre és kemoterápiára volt szüksége. A 39 éves énekesnő 16 alkalmas kezelést kapott az operáció előtt, ami nagyon megviselte.

„Nem elég, hogy az ember külseje megváltozik, a kínzó rosszullétekkel is meg kell küzdenünk. Volt olyan nap, amikor harminckétszer hánytam. Hívni kellett az ügyeletet, hogy infúziót kapjak: majdnem kiszáradtam. Még egy korty víz sem maradt meg bennem. Mindenki, aki a kemoterápiát végigcsinálja, egy hős. Bizony, nagyon megcincálja az embert. Úgy éreztem, elveszítettem a nőiességemet” – mesélte megtörten Andi a Best magazinnak.

A szerelmének pedig az énekesnő haját is le kellett borotválnia, ami még mindig nem nőtt vissza, így azóta is parókát hord. Végül hat hete megoperálták, miután egy genetikai vizsgálat megállapította, hogy nincs a szervezetében a mellrákért felelős gén. Így csak a csomót kellett eltávolítani, de masztektómiára szerencsére nem volt szükség. Sugárkezeléseket még kapni fog, de örül, hogy már legyőzte a gyilkos kórt. Andi szeretné, ha a története minél több nőt ébresztene rá arra, hogy járjon szűrővizsgálatokra, mert ezzel megmenthetik a saját életüket.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?