LELKIZŐ

Durva dolgokat árult el Demi Moore: elvesztett egy kislányt

Hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvében vallotta be Demi Moore, elvesztette Ashton Kutcherrel közös gyermeküket.
  • Szerző: Ripost

Demi Moore hamarosan megjelenő könyvében vallotta be, hogy 15 éves korában megerőszakolták. Majd 27 évvel később az alkoholizmus és a drogok spiráljába került, miután elveszítette Ashton Kutcherrel közös babájukat.

Fotó: AFP

Nem sokkal kapcsolatuk kezdete után, 2004-ban teherbe esett, és egy kislányt vártak, akit Chaplin Raynek neveztek volna. Hat hónaposan azonban elveszítette a magzatát. A vetélésért magát okolta, és újra elkezdett inni, majd a drogokhoz nyúlt.

Arról is őszintén beszélt, hogy mivel elég nagy volt közöttük a korkülönbség (15 évvel idősebb a színésznél), úgy érezte magát Kutcher mellett, mintha ismét huszonéves lenne – írta a Daily Mail.

„Mintha vissza tudtam volna menni az időben, és újra átélni, milyen volt fiatalnak lenni. Vele sokkal inkább fiatalnak éreztem magam, mint a húszas éveimben bármikor” – mondta Demi Moore.

Moore és Kutcher 2005-ben összeházasodtak, a színésznő pedig meddőségi kezeléseken esett át, hogy újra teherbe eshessen. Az alkoholizmusa azonban súlyosbodott ebben az időszakban, és rászokott a fájdalomcsillapítókra. Miután megtudta, hogy a színész megcsalta, szakított vele és 2013-ban elváltak.

És ezeket olvastad már?