LELKIZŐ

Drámai vallomás: Öngyilkos akart lenni a legendás magyar zenész

Csak a családja és a közeli barátai tudhatták, hogy mi jár a fejében a zenésznek, de senki nem lépett, amikor némán kiáltott segítségért...
  • Szerző: Buster

Gerendás Péter megdöbbentő sorokat osztott meg a közösségi oldalon, melyekből kiderül, hogy nemrég komolyan foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata. Drámai üzenetében részletesen beszámolt tervéről.

"Volt egy szomorú mélypont az életemben néhány éve, amikor gondolkodtam, hogy a jeges Dunába ugorjak (ezt azért vetettem el, mert meg akartam kímélni szeretteimet egy néhány hetes vízihulla látványától). Avagy az Empire State Building tetejéről való leugrás merült fel lehetőségként, de egyrészt utóbbi zárva volt, amikor arra jártam (pont az ilyen nem igazán jókedvű panorámakedvelők miatt) és hát olyan csúnya látványt nyújtottam volna, ahogy szétflaccanok ott az aszfalton”

- írta Gerendás Péter, aki végül 9 gyermekére gondolva vetette el az öngyilkosság lehetőségét. Üzenetében elárulta, hogy akkoriban számtalan támadás céltáblája lett és több barátja is elfordult tőle, nem hallva a segélykiáltását. A zenész utolsó soraiban nekik is megköszönte, hogy ma már újra jól érzi magát a bőrében.

Ki hitte volna...?

És ezeket olvastad már?