LELKIZŐ

Drámai vallomás: Demcsák Zsuzsa is a gyilkos kórral harcolt

Amikor felhívta az orvos, teljesen összeomlott, de tudta, hogy a gyerekei miatt nem adhatja fel, és le kell győznie a gyilkos kórt.
  • Szerző: Z.B.

Demcsák Zsuzsa átélte minden nő rémálmát. Nem sokat beszél róla, de válása előtt egy rutinműtét során kiderült, hogy a méhnyakán rosszindulatú elváltozás alakult ki. A műsorvezető teljesen összeomlott - írja a HOT!

"Költözködésben voltunk éppen, és a legjobb barátnőm segített nekem a pakolásban. Váratlanul felhívott az orvos. Nem köntörfalazott. Elmondta a lényeget. Hallottam, amit mond, és értettem is, de valahogy nem tudtam feldolgozni. Láttam, hogy a barátnőm is elfehéredik mellettem. A doktor közölte, hogy a rutinműtét során a méhnyakról eltávolított szövetben rákos sejteket találtak. Arra emlékszem, hogy teljes összeomlás volt. Viszont utána rögtön jött az az érzés, hogy ezt nem hagyhatom. Később felemeltem a telefont és az összes létező alternatív gyógymódot megkerestem. Hat hét pokol után megszületett az újabb vizsgálat eredménye, mely szerencsére már nem mutatott ki nálam semmilyen rendellenességet" - nyilatkozta korábban Joshi műsorában.

Azóta igyekszik mindent megtenni, hogy kislánya soha ne kerüljön ilyen helyzetbe, így a HPV elleni védőoltást beadatta Tamarának is.

"Én már felnőtt  voltam, amikor beadattam magamnak, pedig akkor még egy háromfázisos oltás volt. Akkor azt gondoltam, ennyit megtehetek a saját magam védelméért, főleg úgy, hogy ott álltam a ráknak a kapujában. Szerencsére meggyógyultam, de azóta is kezelésekre és ellenőrzésre járok

- mesélte a tévés.

 

És ezeket olvastad már?