LELKIZŐ

Drámai titok derült ki Bárdosi Sándor feleségéről, tévedtek az orvosok

Több doktor is Bárdosi Ildikó szemébe mondta a lesújtó diagnózist.
  • Szerző: Doris

Bárdosi Sándor felesége, Ildikó sokáig csak álmodozott arról, hogy egy nap anya lesz, több orvos ugyanis azt állította róla, hogy meddő, így esélye sincs arra, hogy teherbe essen.

Nagyot tévedtek.

"Senkinek sem kívánom az érzést, amikor az ember arcába mondják, mint egy ítéletet, hogy meddő. Több orvosnál is jártam, mindegyik ezt mondta, mert olyan mértékű inzulinrezisztenciám volt"

- kezdte a Borsnak Ildikó, aki évekig próbálkozott férjével, de nem jött nekik össze a baba.

"Az inzulinrezisztenciát nem csak hormonokkal és gyógyszerekkel lehet kezelni, hanem teljes életmódváltással is. Sporttal és diétával. Azzal szembesültem, hogy az orvosok inkább gyógyszereket írtak volna föl nekem, mert a diéta számukra nem kifizetődő, meg borsos áron beavatkozást javasoltak. Szörnyű, hogy egyikük sem mondta azt, hogy hölgyem, keressen fel egy dietetikust, mert az is segíthet. Persze mindenkinek más és más a problémája, nem tudom, az enyém mennyire volt súlyos, de biztosan az volt, ha meddőként kezeltek."

Ildikó egy idő után besokallt, és mivel elvesztette az orvosokba vetett hitét, elhatározta, hogy alternatív megoldást keres.

"A drasztikus diéta mellett tettem le a voksom, bíztam benne, mert bevallom, távol állt tőlünk a lombikprogram. És milyen jól tettem, hogy esélyt adtam ma­gunknak! Emlékszem, de­cemberben kezdtem diétázni, csak húst, zöldséget és magokat ettem. Öt hónap alatt öt kilót fogytam, májusban pedig már pozitív volt a terhességi tesztem! A mai napig borsózik a hátam, ha arra a pillanatra gondolok, amikor ránéztem a tesztre, és azt mutatta, terhes vagyok. Nem akartam elhinni! Életem legszebb pillanata volt"

- örvendezett Ildikó, aki ma már két gyermek boldog édesanyja.

 

És ezeket olvastad már?