LELKIZŐ

Drámai kijelentést tett anyjáról a Viszkis rabló

Attila azóta nem tartja a kapcsolatot családjával, hogy 2002-ben 17 év szabadságvesztésre ítélték és már nem is akarja látni őket ebben az életben.
  • Szerző: Buster

A Viszkis, azaz Ambrus Attila hamarosan édesapa lesz, de az egykori bankrabló eldöntötte, hogy a rokonainak nem mutatja meg a picit. Édesanyjában, akivel korábban próbálta rendbe hozni viszonyát,  nagyot csalódott, többet nem akarja látni.

"Szerettem volna, ha ő kísér az oltárhoz az esküvőmön, de egyszerűen nem jött el, ezzel lehúztam őt a térképről. Mindent megbocsátottam neki, de ezt már nem tudom. Egy szektának a tagja… én elfogadok minden vallást, de az én hitemet nem fogadja el. Azt megígértem az anyámnak, hogy ha a gyerekem látni akarja őt, akkor el fogom vinni hozzá. De nem azért, mert én akarom, hanem mert a gyerekem akarja.

A magam részéről az anyámat az életben többet nem kívánom látni, maximum találkozunk a pokolban.

A rokonoknak sem fogom megmutatni a picit, az én családomból senkinek. Õket szintén lehúztam a térképről, ugyanis nem kevés pénzt hazavittem annak idején, és gyakorlatilag lesz.rták a fejem, amikor a sitten ültem. Õk sem léteznek, a feleségem családja azonban biztos hátteret jelent"

- mondta a Lokálnak Ambrus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?