LELKIZŐ

Drámai időszak, nehéz pillanatokat él át a döntő előtt Pápai Joci

Bár szombat este az egész ország neki drukkol az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében, valami mégis nyomasztja az aranytorkú énekest!
  • Szerző: Doris

Élete lehetősége előtt áll Pápai Joci, aki szombat este lép színpadra Kijevben az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A huszármentében éneklő, különleges hangú művésznek egy ország drukkol, mégis van valami, ami nagyon nyomasztja. Hatalmas harcok dúlnak a lelkében, hiszen már hetek óta nem láthatta imádott családját.

"Nekem a világon a legfontosabb dolog a családom, és be kell vallanom, bármennyire is nagy dolog, hogy én itt lehetek, mint magyar előadó, hatalmas harcok dúlnak a lelkemben. Megvisel, hogy nem tudok ott lenni velük, és lemaradok dolgokról, mint például arról, hogy kiesett a hatéves kisfiam, Zalán első foga. Pedig én vagyok a családban a fogtündér, a lányomnál, Hannánál is én voltam. Amikor megkaptam a fotót róla a feleségemtől, el is sírtam magam"

- vallotta be Joci a Blikknek.

"Sosem töltöttem el nélkülük hat napnál többet, így igen, vannak pillanatok, amikor nagyon hiányoznak, de persze mindennap beszélek velük. A fiam most aludt először nem az anyja mellett, ami azért nagyon nagy lépés, mert eddig erre nem volt hajlandó. S erről is lemaradtam! Persze valamit valamiért, most nekem itt, Kijevben kell teljesítenem, de azért ezek nehéz dolgok" - tette hozzá.

Joci szombat este nyolcadikként lép színpadra a fináléban. Biztosak vagyunk benne, hogy családja és az egész ország szeretete átsegíti a nehézségeken, és felejthetetlen produkciót nyújt majd!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?