LELKIZŐ

Drámai évforduló, ezt mondta a temetőben Somló Tamás özvegye

A két évvel ezelőtt elhunyt zenész kedvese, Gyöngyvér, a mai napig nem tudta elfelejteni őt, ezért hûen ápolja az emlékét.
  • Szerző: ripost

Két éve már, hogy hosszan tartó betegség után elhunyt Somló Tamás. A zenészlegenda kedvese, Gyöngyvér a mai napig nem tudta elfelejteni szerelmét, ezért a mai napig az ő emlékének ápolásával tölti a napjait.

Legfontosabb számára, hogy lánya, Lili is emlékezzen az édesapjára.

"Lili igazi nővé cseperedett: augusztusban lesz tizennyolc éves. Sokszor eszembe jut, milyen jó lenne, ha az édesapja is láthatná, hogy egy igazán csodálatos, jólelkű és tehetséges ember lett a lányunkból" - mondta el a hot! magazinnak Gyöngyvér.

"Nekem már elsősorban az a feladatom, hogy  gyermekünket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetben felneveljem. Számomra Lili a legfontosabb, anyatigrisként védelmezem. Õ annyira más, mint a vele egykorú tinik! Okos, öntudatos, és most például nyári munkát keres, hogy megkeresse a zsebpénzét."

Gyöngyvérnek a mai napig hiányzik a szerelme, de képtelen meghallgatni a dalait: olyankor mindig kicsordul a könnye és elszomorodik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?