LELKIZŐ

Dráma: emiatt a gyerekkori trauma miatt pánikolt be Berki Krisztián

Múltja démonjaival, gyerekkori traumával kellett szembenéznie Berki Krisztiánnak. A mûsorvezető őszintén beszélt a megpróbáltatásairól
  • Szerző: Ripost

A műsorvezető a TV2 realityműsorában, A legbátrabb párosban került szorult helyzetbe, amikor feleségét egy égő fáklyával kellett felgyújtania.

– Öt- vagy hatéves lehettem, amikor a nagymamámat látogattuk meg. A felnőttek a konyhában voltak, én pedig a szobában. Édesanyám már akkor is dohányzott, és az egyik öngyújtóját bent hagyta, én pedig játszani kezdtem a tűzzel és az asztalon lévő karácsonyi díszekkel – emlékezett vissza Berki.

Kíváncsiságból meggyújtottam az egyik kis vattapamacsot, amiről a tűz átterjedt az egyik díszre. Felkaptam, de már annyira olvadt volt, hogy szinte csontig lemarta az ujjamat. Egy pillanat alatt az asztal is lángolni kezdett. Akkor rohantam ki a szüleimhez, hogy történt valami baj, de nem tudom, hogyan oltsam el a tüzet – mondta a FEM3 Café műsorvezetője. Szerencsére a lángokat sikerült megfékezni, a szoba nem égett ki.

Bár most már nevetek rajta, hogy akkor is áthárítottam a felelősséget, tényleg azt gondolom, nem az én hibám volt. Ahogy a dohányosok, anyukám is mindig szem előtt hagyta a cigijét és a gyújtóját is, ezért az ő hibája. Azt szeretném, hogy a cigi és az alkohol is legyen olyan drága, hogy senki ne tudjon venni – zárta gondolatait a Blikknek Krisztián.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?